Αποστολές :
Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την μέρα της παραγγελίας σας με την εταιρεία Courier που συνεργαζόμαστε .Πιο συγκεκριμένα μόλις πραγματοποιηθεί η αποστολή , λαμβάνετε μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Viber εάν έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία αλλιώς μέσω sms και ενημερώνεστε για τον αριθμό αποστολής σας .H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει τις 3 εργάσιμες μέρες.

Κόστος μεταφορικών: 

Η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει 5€.Στις πληρωμές με κάρτα και για παραγγελίες άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν .

Επιστροφές και αλλαγές :
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, έχετε στη διάθεσή σας 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για να το κάνετε. 

Αλλαγή Μεγέθους:
Η ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο νούμερο για εσάς. Ωστόσο, αν μετά από συνεννόηση σας καθοδηγήσουμε σε λάθος νούμερο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη καθώς και τα έξοδα αλλαγής. Αν αντίθετα, η επιλογή για το νούμερο έγινε από εσάς, σύμφωνα με τη δική σας κρίση, τότε επιβαρύνεστε εσείς την αλλαγή αναφορικά με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.
Οι αλλαγές που αφορούν σε άλλο χρώμα ή κωδικό γίνονται επίσης με δική σας χρέωση.Οι ισχύουσες τιμές αλλαγών είναι 8€ .Η εκάστοτε αλλαγή γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας courier για να ισχύουν οι ως άνω τιμές.

Ελαττωματικό προϊόν:

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας προκειμένου να επιληφθούμε του ζητήματος και να προχωρήσουμε -κατά περίπτωση- είτε σε επιδιόρθωση του προϊόντος είτε σε αντικατάστασή του είτε σε επιστροφή των χρημάτων σας.